Начало / Download / Свалете Foxit PDF Reader 5

Свалете Foxit PDF Reader 5

Foxit PDF Reader е програмата за работа с PDF файлове, която мнозина потребители смятат за по-бърза, по-лека и по-добра алтернатива на Adobe Reader за базирани тена Windows машини. Наскоро излезе версия 5 на Foxit PDF която предлага на потребителите същите функции като Adobe Reader, че и няколко в повече, както и подобрен интерфейс.

Както и при предишната версия, инсталацията на Foxit PDF Reader е малко тромава. На първо място, обърнете внимание на стандартно сложените отметки за промяна на началната страница на браузъра ви с Ask.com. След това, към края на инсталационния процес, не забравяйте да се откажете от добавките за Mozilla Firefox, Opera, Safari и Chrome – освен ако не харесвате лентите с инструменти.

Новият интерфейс на Foxit Reader 5 е поизчистен но прилича доста на стария. Новост е, че имате възможност да изберете цветова схема (черно, синьо, оранжево, лилаво) на вашия PDF четец. Това не е нещо новаторско, но е хубаво че го има. Можете също така да персонализирате както външния вид на Foxit, така и да създадете собствени клавишни комбинации за най-използваните функции.

Foxit Reader 5 притежава много полезни функции, които неговия съперник Adobe Reader не притежава. Можете да преглеждате PDF файлове в табове, можете да оставите само текста и да премахнете оформлението и можете да подчертавате и да коментирате съдържанието на PDF файловете. PDF четеца поддържа и XFA формат и може да отваря и редактира Microsoft RMS защитени файлове.

Ние смятаме, че новия Foxit Reader е доста полезен инструмент за работа с PDF файлове. Единственият и недостатък е, че не може да създава PDF файлове.

  • Цена: безплатен PDF четец
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Foxit PDF Reader 5 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Foxit PDF Reader е програмата за работа с PDF файлове, която мнозина потребители смятат за по-бърза, по-лека и по-добра алтернатива на Adobe Reader за базираните на Windows машини.

    Не не я смятат. Доказано е по бърза и по добра !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.