Начало / Download / Свалете ESET NOD32 Antivirus 7

Свалете ESET NOD32 Antivirus 7

 Свалете ESET NOD32 Antivirus 7ESET NOD32 Antivirus 7 е най-новата версия на популярния пакет на ESET осигуряващ комплексна антивирусна защита. Както и в предишните версии, NOD32 Antivirus 7 притежава толкова много функции , че не може да се окачестви като обикновена антивирусна програма, а по скоро е комплексен пакет осигуряващ цялостна защита. С NOD32 Antivirus 7 Вие получавате надеждна антивирусна програма, модул за защита в социалните мрежи, защита при сърфиране и антифишинг модул, както и някои нови функции.

Инсталация и интерфейс на  ESET NOD32 Antivirus 7

ESET NOD32 Antivirus 7 Интерфейс

Инсталацията на NOD32 Antivirus 7, е много бърза, като от стартирането и до момента в който програмата е готова за работа минават само няколко минути. Потребителите които вече са използвали продукти на ESET, ще се почувстват в свой води, защото интерфейса е запазен почти непроменен от версия 5 насам. Запазени са както разположението, така и формата на бутоните. Менютата също са непроменени, като единствената разлика което открихме са добавените нови модули за защита.

Какво е новото в  ESET NOD32 Antivirus 7?

Новостите за които споменахме в ESET NOD32 Antivirus 7 включват усъвършенстван скенер на паметта, който проверява в реално време съдържанието на RAM паметта. Така се предотвратяват много от триковете на зловредните програми опитващи се да скрият реалния си код.

 ESET NOD32 Antivirus 7 Exploit-Blocker

Често се случва да бъде открита дупка в сигурността в операционните системи на Microsoft и в често използваните програми като браузъри, клиенти за електронна поща , Microsoft Office , PDF четци и други. Exploit Blocker е създаден с цел да се бори именно с тази заплаха. Когато бъде открита дупка в някое приложение, Exploit Blocker не позволява кода му да бъде модифициран от друг софтуер. По този начин потребителите на NOD32 Antivirus 7 би трябвало да са много по-сигурно защитени от новопоявили се вируси, троянски коне и всякакъв друг злонамерен софтуер.

ESET NOD32 Antivirus 7 Device Controle

Нов е и модула Device Control който замества по-стария Removable Media. Новият модул ви позволява да вземе пълен контрол над начина по който потребителите достъпват и работят с всеки един тип устройство, било то флашка, преносим диск, карта с памет, вградения твърд диск и други. Device Control-а улеснява много работата на всеки системен администратор.

ESET NOD32 Antivirus 7 Antifishing

Антифишинг модула предпазва потребителите от злонамерени и скам сайтове и дава обратна връзка като докладва за съмнителни сайтове и неверни положителни резултати с данни събрани от потребителите на NOD32 Antivirus 7. Можете да сканирате вашия Facebook и Twitter акаунт, и да отстраните проблемите в сигурността им.

Съвместимост и производителност на  ESET NOD32 Antivirus 7

NOD32 Antivirus 7 е напълно съвместим с Windows 8.1, Windows Live Mail и Office 2013, както и с различни плъгини за тях. Това е много хубаво, защото дори платени пакети като Symantec имат проблеми в съвместимостта.

По време на направения кратък тест NOD32 Antivirus 7, успя да предпази компютъра ни от всички вируси и троянци с които се опитахме да го заразим. Другото хубаво качество на тази антивирусна е, че въобще не усетихме, че е инсталирана на машината ни. Горещо я препоръчваме на всички потребители които искат комплексна защита на своята машина.

  • Цена: Пробна Версия(30 дни)/ 39,99$(пълна версия)
  • Операционна система: Windows XP / Vista / 7/8/8.1

Свалете ESET NOD32 Antivirus 7 от ТУК>>> Свалете ESET NOD32 Antivirus 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.