Начало / Download / Свалете Core FTP Lite 2.1

Свалете Core FTP Lite 2.1

Core FTP Lite е първокласен безплатен FTP клиент, с богат набор от инструменти, позволяващи бърза и организирана работа. Програмата е лесна за използване, а единственият и недостатък е липсата на най-съвременни функции, като едновременна връзка към множество сайтове и FTP акаунта.

Основните функции като Site Manager,Quick Reconnect и др. са изведени с големи бутони в лентата с инструменти. Когато сте се свързали към някое FTP, в прозореца за трансфер на файловете са поместени повечето от тези функции, така че не трябва да местите много мишката за да използвате инструмента от който се нуждаете. Core FTP Lite ппритежава всички основни функции на съвременните FTP клиенти, включително трансфер на множество файлове едновременно, протоколи за сигурност, конфигуриране на типа файл който се качва  (ASCII), добра браузър интеграция и др.

Core FTP Lite има и няколко недостатъка. Както и при FileZilla 3.3 главният е липсата на Task Scheduler. Някои потребители докладват за проблеми със стабилността, при трансфер на големи файлове, но ние не забелязахме такивапроблеми по време на нашите тестове и затова силно препоръчваме Core FTP Lite.

  • Цена: Безплатен FTP Клиент
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Core FTP Lite 2.1 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.