Начало / Download / Свалете Chrome 32

Свалете Chrome 32

Google Chrome 32Вече е факт поредната обновена версия на най-популярният браузър ChromeChrome 32  е приятна изненада, защото ще ни предложи няколко нови и полезни за потребителите функции, като: лесна индикация на досадни шумни табове, предупреждение за свалянето на опасни файлове и контролирани потребителски акаунти.

Какво е новото в Chrome 32?

Индикация на шумни табове

Всички, чиито уеб сесии са склонни да излизат извън контрол и да се разпростират из множество табове отворени в редица прозорци, знаят колко досадно може да бъде, когато от някъде изскочи някоя дразнеща реклама или по-лошо видео зададено да се изпълнява автоматично. Още по добре познават раздразнението от безкрайното търсене на раздела нарушител.

Икони в десният ъгъл в заглавието на таба показват дали той просвирва музика или използва уеб камерата

Ако сте потребител на Chrome, тези щуротии, ще бъдат нищо друго, освен един неприятен спомен за Вас, тъй като в най-новата актуализация на своя браузър, Google  включва функция, която показва, кои табове просвирват аудио.

Сега само трябва да откриете малката икона на високоговорител в раздела:  и  или да го затворите, или да влезете в  страницата и да  заглушите на звука видео плейъра. Брилянтно, нали?

Със същата функция Chrome 32, ще посочва кои от разделите, в момента използват вашата уеб камера или стриймват  телевизия чрез Chromecast.

Предупреждение за опасни файлове

Най-новата версия на Chrome също така предлага по-забележимо предупреждение, когато се опитате свалите  зловреден файл. Chrome 32  ще блокира свалянето на потенциално опасният файл, а предупреждението за блокиране ще се появи в  лентата за изтегляне в долната част на екрана и ще изглежда така:

Chrome  32 предупреждава  за опасни файлове и блокира изтеглянето им

Метро интерфейс за Windows 8

Потребителите на Chrome 32, които използват Windows 8 ще забележат новият подобрен Metro изглед на браузъра.  Google добавят и десктоп базиран стартер, който е по същество е Chrome ОС под Windows 8, с който ще  може да се стартират множество прозорци и приложения едновременно.

 Chrome 32 под Windows 8

Потребителски контрол с Supervised Users

Друга нова и полезна функция е Supervised Users, която позволява към основният потребителски акунт в Chrome да се добавят под-акунти, чийто достъп до мрежата може да се  контролират по различен начин от специално меню.

Supervised Users

Поправките свързани със сигурността  в Chrome 32, включват:

  • корекция, която спира спонтанна неразрешена  синхронизация на профила при атака на Google акаунта с акаунта на атакувашият,
  • и още една, който предотвратява спуфинг на  адресната лента в Chrome за Android.

Chrome 32 има един нерешен конфликт със софтуер за сигурност на  Norton Symantec, включително неговата лента с инструменти.

Както знаете с оглед на сигурността, винаги препоръчваме употребата на актуален софтуер. Може да свалите последна версия на Chrome от бутона в края на страницата.

 

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 32  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.