Начало / Download / Свалете AVG AntiVirus Free 2013

Свалете AVG AntiVirus Free 2013

Наскоро излезе нова версия на AVG AntiVirus Free 2013. Тя  има нов интерфейс, оптимизиран за Windows 8, който наистина прави антивирусната програмата по-лесна за използване. Запазена е и простотата на инсталиране. Въпреки това, една от най-добрите нови функции в AVG всъщност беше въведена в средата на 2012 г.

Самия инсталатор е с размер само 33MB, за разлика от 100 МБ преди две години. Инсталационната също така не изисква рестартиране на компютъра ви. Това не е изненадващо за Windows 8, но дори и на компютри, работещи под Windows 7 инсталирането на AVG ще премине без рестартиране. За съжаление ще, трябва ръчно да откажете лентата с инструменти на AVG и SafeSearch, защото стандартно са избрани за инсталиране заедно с AVG AntiVirus Free 2013.

Излизането на Windows 8 малко или много принуден всеки разработчик на софтуер за Windows да преразгледа начина, по който неговите програми изглеждат. Твърдението важи с пълна сила за AVG AntiVirus Free 2013. Антивирусната програма се е сдобила с големи обли бутони, пасващи идеално на интерфейса на Windows 8 и много удобни за работа с Touch монитори.

Подобренията в производителността на AVG AntiVirus 2013 също са доста. Ядрото на програмата е почти изцяло пренаписано, за да може да осигури на почти 128- те милионна активни потребители, една наистина добра защита.

Когато стартирате за първи път AVG AntiVirus 2013, над главния интерфейс се появява прозорец, който които ви упътва към безплатната 24-7 телефонна поддръжка, AVG Android App и кратък урок за начинаещи потребители.

На нашата тестова машина, новата антивирусна програма на AVG се представи отлично, като почти не забави влизането и излизането от Windows 7. Системните ресурси които използва също са доста малко. Реално може да върви отлично и на над 5 годишни машини, без това да се отрази на работата им.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете AVG Anti Virus 2013 от ТУК>>>   

 

Един коментар

  1. Супер антивирусна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.