Начало / Download / Свалете Apple QuickTime 7.6.5

Свалете Apple QuickTime 7.6.5

След 10 години и с милиони потребители по целия свят, плеърът на Apple QuickTime Player все още е едно от най-добрите решения за просвирване на аудио и видео файлове. Независимо дали  гледате онлайн стрийм на трейлъри на филми или пълнометражни филми в HD 1080p формат, QuickTime се представя чудесно.

Интерфейсът на програмата елегантен, а качеството на възпроизвеждане на аудио / видео е първокласно. QuickTime 7 се предлага в две разновидности. Безплатната версия включва поддръжка на популярни аудио и видео формати, включително много популярните в момента H.264 и MPEG-4. Също така, за $ 29,95, можете да надградите QuickTime до професионалната версия, която добавя функции като възпроизвеждане на пълен екран, лесен монтаж, редактиране на H.264/MPEG-4, както и способността за сваляне на филми от Интернет.

MPEG-2 поддръжката е възможна, но на цена от 19.95$. Това е леко нагло от страна за Apple, защото доста филми се кодират в MPEG-2 и всеки уважаващ себе си плеър го поддържа безплатно. За щастие поне  AutoUpdate-мрежата работи автоматично и е безплатна.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Apple QuickTime 7.6.5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.