Начало / Download / Свалете Adobe Flash Player 11

Свалете Adobe Flash Player 11

Не трябва да се съмняваме, че решението на Apple да блокира Flash в iOS за сметка на HTML5, накара Adobe да се увери, че тяхното приложение за създаване на мултимедийно съдържание и Flash  плеър остава конкурентоспособно. Затова последната версия Adobe Flash Player 11 идва с  нови възможности като поддръжка на хардуерно- ускорени графики и вграден 64-битов код.

Според Adobe новата Stage3D технология в последната версия на Flash Player  осигурява 3D и 2D  ускорение, която е 1000 пъти  по бързо от  предишните версии на Flash. В момента Stage3D се поддържа само от персонални компютри, но скоро ще бъде достъпна за мобилни устройства. Предимствата  предлагани от Stage3D, ще  позволят използването на далеч по-сложна графика в Flash  плеъра, както и ще  дадат  на разработчиците, жизнеспособна алтернатива за своите проекти, особено при разработки на приложния за различни платформи.

Сега Adobe Flash Player 11 е   с вграден 64-битов код към всички поддържани операционни системи,  което ще доведе до по добра производителност при работата на браузърите и плъгини кодирани в 64 бита. Това, заедно с поредица от нови подобрения за разработчици по отношение на сигурността, обработка на медийно съдържание, и по-добра  JavaScript интеграция ще  повишава шанса за използването на  плеъра и бъдещето му развитие.

Adobe Flash Player 11 идва вграден в Google Chrome, затова и в  Chrome OS, която задвижва ноутбуците на   Google –  Chromebooks.

Въпреки, че е възможно в някой момент HTML5  да детронира Flash като доминантен код за мултимедийно съдържание в Интернет, това няма да се случи скоро, т.к дори  стандартите на HTML5 не финализирани.  Adobe Flash Player 11 е задължителен елемент в всеки браузър, затова  не трябва да имате угризение за инсталиране или надграждане на последната версия.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система:Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете Adobe Flash 11 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.