Начало / Download / Свалете кодеци за видео K-Lite Codec Pack Full

Свалете кодеци за видео K-Lite Codec Pack Full

K-Lite Codec Pack е безплатен пакет от кодеци, които ще подобрят  аудио и видео  възпроизвеждането  на  Windows Media Player или включения безплатен  Media Player Classic.  Той включва много компоненти, чиито настройки се конфигурират само през един инсталатор.

Инсталаторът на K-Lite Codec Pack  предлага три варианта за инсталация: опростен режим, който скрива повечето опции и използва, препоръчани по подразбиране; разширен режим (настройката по подразбиране), което показва почти всички опции и Експертен режим, който отключва допълнителни опции. Е, ние успяхме да устоим на  експерт режим, особено след като най-голямото ни опасение беше съществуващите кодеци  да бъдат разместени или заменени с нови, най – вероятно по-малко подходящи от наличните.

И двата режима Разширен и Експертен, ни позволиха  да се създам  един Основен профил, наречен Профил 1,  чрез  избирането на различни отметки, които да асоциират кодеците на пакета с нашите мултимедийни плейъри и програми, включително възможността  да се направи Media Player Classic плеър по подразбиране.  Функцията Select Components process  предлага множество опции  за конфигуриране възпроизвеждане на видео, В Additional Tasks and Option може да конфигурирате настройките на ffdshow,  а DXVA hardware acceleration  позволява на потребителите, чиито графични карти поддържат DXVA да  активират възможност за вътрешно или външно декодиране.

K-Lite Codec Pack Full е колекция от VFW или ACM кодеци, DirectShow филтри и инструменти. Кодеци и DirectShow филтрите са необходими за кодиране и декодиране (възпроизвеждане)  на аудио и видео формати. K-Lite Codec Pack е проектиран като лесен за употреба и е решение за възпроизвеждане на всички ваши файлове с филми. С K-Lite Codec Pack, ще бъдете  в в състояние да възпроизведете на всички популярни аудио и видео формати и дори няколко по-рядко срещани формати.

  • Цена: Безплатен пакет от кодеци
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете K-Lite Codec Pack Full 8.8  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.