Начало / Download / Свалете безплатна и легална версия на Photoshop

Свалете безплатна и легална версия на Photoshop

Свалете безплатна и легална версия на PhotoshopPhotoshop е едно от най-добрите софтуерни решения за редактиране на изображения. Той е много функционален  и сравнително лесен за употреба дори за начинаещи, което позволява на потребителите да извършват  както прости функции като изрязване и оразмеряване, като същевременно предлага богата селекция от по-разширени функции за тези технологични ентусиасти, които искат да задълбочат своите умения за редактиране на изображения. Най-новата версия на софтуера, пакетирана в Creative Suite 6, впечатляваща със светкавични скорости и почти магически функции като пиксел блендингa във филъра Content-Aware , но цената  е далеч от евтина.

Как да свалим безплатна и легална версия на Photoshop

 

За щастие миналата година по-това време Adobe реши да спре своите сървъри за активиране на CS2, и в момента по същество предлага безплатна и легитимна версия на Photoshop CS2  на всеки, който има регистриран Adobe акаунт.  Тя може и да бъде древна по днешните технологични стандарти, и дори да не се доближава до възможностите на  най-новите версии на софтуера, но все още остава един от най-мощните  инструменти за обработка на  изображения достъпни за свободно изтегляне. Плюс, това е единствената възможност да притежават законна и легална версия версия на Photoshop без да плащате за нея.

Ето нашето ръководство за това как да получите Photoshop CS2 безплатно, така че на воля да оразмерявате, селектирате и  изрязвате, каквото  и колкото пожелаете.

Как да свалим безплатно и легално Photoshop CS2

My Adobe

Стъпка 1: Регистрирайте си сметка в My Adobe:  Влезте в „Моят акаунт в Adobe“ и  се регистрирайте за Adobe индефикатор, ако все още нямате такъв. Въведете имейл адрес, име, парола, и страна на пребиваване, преди да приемете  „Условията за ползване“ и щракнете върху бутон “ Създаване “ в дъното на страницата. След това може да  въведете данните си за месторабота или просто да прескочите страницата,  за да продължите към вашият новосъздадения профил.

Photoshop-CS2-Free-Legal-Download

линк за изтегляне

Стъпка 2: Изтегляне на Photoshop CS2. След като  вече сте влезли в системата, свалете подходящата версия на Photoshop CS2 от страницата CS2 downloads page. Windows потребителите не би трябвало да имат проблем със системните изисквания на приложението, но тези които ползват Mac трябва да имат в предвид, че CS2 е PowerPC приложение и по-новите  Intel базиран модели на Apple ще имат  нужда  от инсталиране на  допълнителен софтуер за съвместимост.

Ако използвате Windows, щракнете върху връзката за изтегляне  на  „PhSp_CS2_English.exe“  почти в дъното на страницата и в дясно от Photoshop CS2 в колоната Downloads, ако използвате Mac OS X, кликнете върху „PhSp_CS2_English.dmg.bin“.  Свалет и запазете файла на диска си.

Photoshop-CS2-Free-Legal-Download-serial-number

серийният номер се намира срещу линка за изтегляне

Стъпка 3: Инсталиране на Photoshop CS2. Отворете инсталационния файл. След това определете подходящо  място, където да бъдат създадени новите папки на програмата, приемете лицензионното споразумение, и въведете вашето потребителско име и сериен номер. Сериеният номер може да бъде намерен  отдясно на линка за изтегляне на Photoshop CS2  в  CS2 downloads page. След това, просто кликнете Next  и преминете през следващите няколко прозореца. Щракнете върху Инсталирай, когато стигнете до края на „Setup assistant“. Щракнете върху Finish, за да завършите инсталацията.

Стъпка 4: Стартирайте Photoshop CS2 и воала. Отворете Photoshop CS2, след като инсталацията е приключена и попълнете или пропуснете исканата информация за регистрация. След това,  остава само да се насладите на десетилетие-старата, но все още мощна програма  за редактиране на изображения.

Disclaimer: Adobe може  и да са анулирали своите сървъри за управление на лицензи  поради технически причини, но страницата за  свободно сваляне Photoshop CS2 е предназначена само за тези, които са закупили софтуера преди това и вече притежават съществуващите лицензи за него. Adobe вече не актуализации или поддържа 10-годишният софтуер и той може да е несъвместим с най-новите операционни системи. Ако търсите  безплатна, легална (макар и стара) версия на Photoshop, продължете към бутона Download, … но я използвайте на свой собствен риск.

 • Цена: безплатна и легална версия на Photoshop
 • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Adobe Photoshop CS2 от ТУК>>>

7 коментара

 1. ljudmilblizneff

  Thanks

 2. pishe na angliskii iskam na bulgarskki

 3. няма версия на български

 4. Мая Манийска

  Може би бъркам но миналата година пробвах да го сваля и така и не го направих, защото реших, че е платен, а в момента нямам възможност.

 5. Звучи обещаващо за хората като мен използващи все още Vista. Макар, че е минала година от тази публикация се надявам всичко да работи все още така, както го е описал админа!

 6. Днес го изпробвах отново, и може да си свалите напълно безплатно Photoshop CS2, Acrobat Pro 7, Illustrator CS2, Adobe Premiere Pro 2.0 и много други.

 7. Може ли програмата Photoshop CS2 да се ползва легално за работа,имам предвид не само за домашно ползване а за бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.