Начало / Новини / По бърз Chrome 24

По бърз Chrome 24

Обновената версия  24 на браузъра Chrome  беше пусната за свободно сваляне  от Гугъл тази седмица. Chrome 24 идва с по-бърз JavaScript, поддръжка на IndexedDB за приложения, които могат да работят и в офлайн режим и нов изглед на математическите формули форматирани чрез MathML. Както във всеки нов релийз, има редици фиксове във сигурността за които са платени общо 4000$ на откривателите им.

Потребителите на Chrome , вече са се сдобили със последната версия, защото браузъра автоматично сваля обновленията, веднага след като са достъпни.

IndexedDB е насочена към запазването на информация, която да е достъпна за робота дори, ако браузъра или приложението нямат достъп до мрежата в даден момент.  Най добър пример за използването му са офлайн режим на работа в  Gmail  и Google Docs.

Math markup language позволява правилното визуализиране на сложни математически формули, крайно полезна функция за студентите изучаващи висша математика.

По бързата Java, не е изненадваща новина. Всеки браузър се старае да изтиска и последният бит производителност  от най популярният програмен език  в мрежата.

Друга нова  функция вградена в Chrome 24  е CSS custom filters,  технология която прави някои графични елементи програмируеми.

Google се гордеят с безопасността  на сърфиране, който осигурява техният браузър Chrome. Регулярните и чести ъпдейти поддържат сигурността на браузъра на възможно най високо равнище, затова препоръчваме да обновите своята версия, като свалите Google Chrome 24 от бутона поместен в края на статията.

  • Цена: безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 24  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.