Начало / Download / По-бързи графики за по-старите компютри в новата версия Google Chrome 18

По-бързи графики за по-старите компютри в новата версия Google Chrome 18

Google актуализира  последната стабилна версия на Chrome с чаркове обработващи по- бързо компютърните графики и  прелюдия към здрав гейм-плей благодарение на вградената технология Native Client, поддържаща кодиране под C и C++ код  в браузъра.

Google Chrome 18 въвежда два метода за ускорение на  графиката в браузъра, поддържани както от нови, така и по-стари компютри.  В новата версия са подобрени   и  двете технологии  за рендирани на изображения WebGL, и Canvas2D, като в по-старите конфигурации WebGL ще се подпомага от внедрената нова растеризираща технология SwiftShader.

SwiftShader ще се включва само, когато вградения в Chrome ускорител на графики не стартира, и както е спомената в официалният блог пост релийз от  Google, те търсят това  външно решение  за да може „повече потребители дa  имат достъп до основно 3D съдържание в интернет“. Промените в Canvas2D ще позволи на същите по-стари машини да обработват по-бързо графики в анимации и уеб базирани игри.

Продължава вграждането на Native Client технологията, която ще позволи разработката на уеб базирани игри с  графика конкурираща се тази на класическите конзолни  игрови програми.  Очаква се пълно прилагане на Native Client Google (NaCl) tech да се осъществи до 12 седмици и да е достъпна в бъдещият 20 релийз на Chrome .

Chrome 18 също така актуализира Adobe Flash плъгина до най-новата версия, и коригира  различни бъгове и проблеми в сигурността.  Няма фиксирани  „критчни“ грешки в сигурността, но от 9 докладвани проблем,а няколко са с ниво на заплаха „high“.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 18 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.