Начало / Лаптопи / Пет от най-красивите лаптопа към момента: ZenBook,Series 9, MacBook Pro или …

Пет от най-красивите лаптопа към момента: ZenBook,Series 9, MacBook Pro или …

За някои от нас външният вид има значение,  важна е не само производителността на лаптопа, който ще изберем, но и неговият цялостен дизайн.  В края на краищата,  не е нужно технологията  винаги да бъде безлична.

Не е необходимо да сте част от хората, които с притеснение вадят от калъфа  невзрачния си лаптоп,  чувствайки неодобрителните погледи наоколо.  Сложете най-изисканата си риза и грабнете някое от горещите ни  предложения представени в списъка по долу.  Тогава, щом се появите с Вашият нов секси лаптоп ще изпълните  стаята с възхищение и  може дори ще срещнете някой  от леко завистливите  погледи на присъстващите в нея.

Asus ZenBook Prime UX31A

ZenBook Prime UX31A е всичко, което трябваше да бъде ZenBook UX31E  и дори повече. Не се  колебаем да препоръчаме този лаптоп, на потребителите търсещи ултрабук   без компромис в производителността.

  1. Плюсове – Прекрасен Full HD, IPS екран, Осветена клавиатура, Отлична производителност
  2. Минуси – Включеното USB към Ethernet адаптера е само USB 2.0, Живот на батерията може да бъде удължен

Sony Vaio Z

Sony  са вложили цялото си умения в  направата на  Vaio Z, със  изключение на забележителната липса на добри високоговорители. Резултатът е отличен лаптоп  както за мобилна, така и за десктоп употреба, но  притежанието му със сигурност ще ви коства солидна сума пари.

  1. Плюсове – Стилен дизайн, Тънък и лек,Допълнителна  зарядна докинг  станция Power Dock, Отлична производителност
  2. Минуси – дразнещ предупредителен стикер на дъното, високоговорителите са с  ниско качеството, висока цена

Razer Blade

Razer Blade  е конструиран като „първият истински геймърски лаптоп на света“, включваш  набор от програмируеми LCD  бутона намиращи  се вдясно от  клавиатурата.

  1. Плюсове – Тънък и изящен дизайн, Отличен 17-инчов дисплей, бързо време на зареждане и уникален тъч-пад интерфейс с много геймърски  потенциал.
  2. Минуси – новаторските светодиодни бутони са трудни за  персонализиране, графичната карта е твърде бавна за цената,  на която се предлага лаптопа.

Samsung Series 9

Новият лаптоп на Samsung е ултрабук с  един от най-изящните дизайни  на пазара. Мнозина са готви да  пренебрегнат недостатъци като незадоволителен живот на батерията и висока цена, но да  притежават преносим компютър от Series 9 на Samsung.

  1. Плюсове – Впечатляващо лек, Kлавиатура с подсветка, Голям тъчпад, Добър живот на батерията, SSD е сравнително бърз
  2. Минуси –  Ужасни говорители, не  поддържа 5GHz 802.11n, скъп

Apple MacBook Pro with Retina display

Новият преработен MacBook Pro с Retina Display съчетава невероятен екран с  характерният дизайн на MacBook Air, и в момента е най доброто предложение , което може да закупите от семейството на  MacBook.

  1. Плюсове – Безпрецедентен  екран с висока резолюция на новия, Лек корпус, графична карта NVIDIA, портове USB 3.0 и HDMI
  2. Висока цена, липса на Ethernet жак и опти1но устройство, не толкова лек като ултрабук и или MacBook Air

 Все пак,  всичко е въпрос на вкус – ако имате  в предвид някой друг преносим компютър, желанието за който ускорява  пулса ви, споделете с нас в коментарите в края на статията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.