Начало / Новини / От днес Windows 8.1 е достъпен за изтегляне

От днес Windows 8.1 е достъпен за изтегляне

Windows8.1Днес Microsoft пуснаха на пазара обновената версия на най-новата си операционна система. Windows 8.1 е достъпен за  безплатно изтегляне от Windows Store за потребители които са закупили лиценз за Windows 8.  Цената за обновеният софтуер не се променя и той ще е достъпен в търговската мрежа на обичайната за Windows 8 цена от около 200 лв.

Най-дългоочакваната нова функция в  Windows 8.1 е завръщането на бутона старт, но той няма да отваря добре познатото старт меню, а ще води до екрана с приложения. По-този начин Microsoft  целят да окуражават потребителите да използват новите функционалности на Modern интерфейса.

Windows8.14

В Windows 8.1 има  промени в дизайна и повече възможности за персонализация, като промяна на  размера на плочките или поставяне на десктоп тапети. Повечето вградени приложения получават новa функционалност. Bing става основна търсеща машина в операционната система. Други не видими за потребителите промени включват:  подобрена производителност и редица други софтуерни оптимизации.

Пълен преглед на промените в Windows 8.1 може да прочетете в ревюто  ни тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.