Начало / Новини / Отново проблеми със Skype

Отново проблеми със Skype

Популярната   VoIP платформа Skype, която скоро беше закупена от Microsоft отново спря.  Официалната информация от блога на компанията гласи, че в момента малка част от потребителите изпитват затруднение с вписването в програмата. Засегнатите потребители са главно от Европа, включително България.  Проблемът все още е неизвестен и за сега няма инструкции за преодоляването му.

Следим ситуацията от близо и веднага щом имаме информация, ще публикуваме инструкции за възстановяване работата със Skype.

Ъпдейт 19:13 : От Skype съобщиха, че по проблема се работи и този път потребителите не могат да си помогнат сами. Препоръчват да оставите вашия Skype да пробва да се свърже автоматично и по някое време ще стане (колко лаконично нали 🙂 ) т.е. вече няма да имате проблем със своя Skype.

17 коментара

 1. С win 7 ъм и не мога да се легна в Skype. Какво ли не опитах, смених почти всички версии на skype, но няма резултат…..моля ако някои има решение да пише. Благодаря предварително.

 2. Моля дайте ново инфо, че ми трябва много спешно skype …

 3. Махнете буквичката й от Скайп и ще получите дума, която е показателна за това, което става когато една „силна“ компания купува „по-слаба“ като й прави неприлично предложение. Същото се получи навремето и с ICQ. Чудя се за чий му трябваше на Майкрософт да купува Скайп при положение, че си има MSN. А може би точно това е причината за покупката: Купуват Скайп, демонстрират колко скапана програма е и налагат MSN. Това е стара практика прилагана от Майкрософт.
  „Силата“ може да помогне, но няма да спре прогреса. Ще се появи пак нещо, което ще е по-добро от онова, което предлагат „големите“…

 4. Имам проблем със Skype. Като си го инсталирам и ми дава тази грешка – fatal error kernel 32 dll. Изтеглил със всички версии на Skype, но винаги ми дава тази грешка – fatal error kernel 32 dll.

 5. не мога да комуникирам само с един човек от списъка в скайп нито съобщение нито да изпратя снимка

 6. Искам си скайпа

 7. Моля оправете проблема. Излиза ми от skype само. Какво става???

 8. Виж сега свали си най-новата версия и проблем не би трябвало да имаш. Ако продължава, търси проблема другаде, не в Skype.

 9. какви са тия проблеми със скайпа мама ви да еб

 10. много странни неща стават от снощи със скайп. През деня говоря, но вечер аз съм на линия, а на приятелите показва, че съм извън линия и не можем да се наберем. На мен ми показва, че те не са на линия, но и те са на линия.Какво става. с последната версия съм. Обнови се преди няколко дни.Какво става???

 11. скайпра на последък се скапва със всеки изминал ден тъй като прекалено много устройства сърфиран със него, смарт телефони андроиди смар телевизори и много други странноподобни такива. ще мине време докато се стабилизира системата защото повярвайте ми скайп не се пише само за windows a за много други системи. Скайп се купува за да може да буде налаган от големите на големите за да може майкрософт да печели пари и от другите умни устройства. телевизора ви е смарт и е със скайп просто имайте търпение системата ще се стабилизира…

 12. Анонимен

  BLOCKED

 13. Моля помогнете като инсталирам скипе излиза FATAL ERROR (Kernel32)

 14. Creeper и аз имам същия проблем и не знам как да го опрая

 15. и аз имам същия проблем при инсталиране на skype – fatal error kindel32.dll

 16. MARIA PANAYOTOVA

  Моля ви,помогнете ми за скайпа ми-днес го обновяваха, но преди това моя приятелка ми написа мисъл чрез фейсбук, а не е трябвало ,понеже нямам фейсбуК. При обновяване,ми се изписа следното:Fatal Error Failed to library dxva2.dll

 17. MARIA PANAYOTOVA

  МНОГО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ –ВИЕ ГО ПРАВИТЕ АВТОМАТИЧНО , ПОНЕЖЕ НЕ РАЗБИРАМ И САМА НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯМ! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ МНОГО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.