Начало / Новини / Нов Skype 5.10 с подобрен изглед на списъка с абонати

Нов Skype 5.10 с подобрен изглед на списъка с абонати

Skype току-що реализира Skype 5.10 за Windows,  новата версия на  най-популярният  клиент за безплатни видео разговори и чат  съдържа малки, но заслужаващи си  оптимизации,  заради които ще си струва обновяването на  програмата.

Сега списъците с  Facebook и Skype контакти  са обединени в един. А,  ако имате толкова много приятели и колеги, че трудно може да ги управлявате, няма проблем: вече е възможно да забодете най-важните си контакти в началото на списъка, така че винаги да имате  незабавен достъп до тях.

И ако наскоро сте имали големи проблеми с видео разговорите, използвайки по-стари компютри, тогава ще оцените новата опция за забрана на хардуерно кодиране. Не препоръчваме изпълнението й, освен ако не е абсолютно необходимо, защото видео качеството ще бъде драстично засегнато. Но, ако това се отнася до вас, ето какво трябва да направите:

  1. Излезете от Skype
  2. Отидете на:  C:/Users/*WindowsUsername*/AppData/Roaming/Skype/*SkypeName*
  3. Отворете Config.xml
  4. Добавете следния ред след раздел General „<VideoDisableDirectX>1</VideoDisableDirectX>“

В заключение последният ъпгрейт на Скайп е насочен към  улесняване работата с списъците с контакти и подобряване качеството на видео разговор на много стари компютри. Може да свалите най новата версия  на  Skype 5.10  от линка в края на страницата

Свалете Skype 5.10 от ТУК>>>

 

Един коментар

  1. Обичам този сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.