Начало / Хардуер / Нов лаптоп Acer Ferrari 1200

Нов лаптоп Acer Ferrari 1200

Acer обяви нов лаптоп в серията Ферари а именно Ferrari 1200. Този нов лаптоп на Acer ще разполага с 12,1-инчов Acer CrystalBrite LCD екран, AMD Turion X2 Ultra  и AMD M780G чипсет.

Подробните спецификации все още са неизвестни, но се предполага, че Acer ще  pusne няколко модела на Ferrari 1200, в зависимост от обема на паметта, модела на процесора Turion X2 Ultra и размера на дисковото пространство. Новото Ферари е изградено на основата на AMD M780G чипсет, което означава, че ще използва DirectX 10, благодарение на интегрираната Radeon HD 3200 графична карта.

Корпуса на Ferrari 1200  е направен от въглеродни влакна, така че очакваме това да бъде един много лек лаптоп. Тъчпада е направен от  метал, а вентилационните отвори, приличат на изпускателната система на  кола от формула 1. Последното, но не на последно място е сладкото лого на Ferrai поставен върху капака.

Останалата част от спецификациите включват уеб камера, Wi-Fi, Windows Vista Home Premium, бизнес или Ultimate, както и уникална Bluetooth безжична мишка, а по избор и Xpress VoIP телефон. За съжаление, цената и датата на пускане в продажба на Acer Ferrari 1200 все още не са известни.
Источник: www.techpowerup.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.