Начало / Download / Най-добрите безплатни приложения за перфектното Селфи

Най-добрите безплатни приложения за перфектното Селфи

SelfieЗнаете ли, кой е последният писък на дигиталната мода? Селфи! Вече всички и от всякъде споделят  автопортрети заснети със собствените им мобилни устройства. Споделянето на „селфи„-та набира такава лавинообразна популярност, че дори Окосфордският речник обяви „Selfie“  за дума на годината,  а последната официална снимка на британското кралско семейство се оказа селфи заснето от кралицата.

Както винаги ние сме тук за да ви помогнем да изберете най-добрите мобилни приложения, с които да представите лицето си в най-добра светлина.

Най-добрите Селфи мобилни приложения

Youcam Perfect (Безплатно; Android)

Най добрите Селфи приложения за Андроид

Youcam Perfect ще превърне всяка ваша снимка в корица на списание. С  вградените в  приложението инструменти   можете  да направите фини и забележими промени на вашите селфи снимки. Auto Beautifier изглажда тена на кожата и премахва тъмни петна. Оbject remover премахва нежелани обекти от снимките ви, без значение дали това са случайно попаднали хора или купчината мръсно пране в средата на стаята.  След редакцията  може да поставите снимката в рамка или направите колаж от ваши снимки, които да споделите в Facebook, Google+, Picasa  и чрез еmail.

Свалете Youcam Perfect от тук

Facefeed (Безплатно; iOS)

Най добрите Селфи приложения за IOS

Ако мислиш, че заснемаш най-добрите селфита – докажи го в Facefeed. Facefeed е социална мрежа за фенове на автопортрети заснети със собственият смартфон, включваща рейтингова система за оценяване. За да се включите в мрежата  първо трябва да създадете вашият основен профил. Следващата стъпка е да  изберете потребител от главния екран,  на който да  изпратете  снимка,  за да се свържете с него. Уловката е, че не можете да видите вашата снимка, преди да я сте  сподели с друг потребител в мрежата.  Добавете съобщение към селфито и ако то допадне на  другият потребител, той  може да Ви добави като приятел. Колкото повече приятели имате, толкова по висок е ранга Ви в мрежата.

Свалете Facefeed  от тук

Perfect365 (Безплатно; Android, iOS)

Най добрите Селфи приложения за Андроид

Perfect365 е приложение с която помощ  може да поставите дигитален грим на не гримираното си лице. Можете също така да изпробват нови прически или да си направите цялостно преобразяване, което да  споделите с приятелите си чрез Facebook, Twitter и Flickr. Използвайки технология за разпознаване на лица на Arcsoft , приложението  се грижи новият Ви  външен вид да изглежда естествено, а не творение на неумел Photoshop майстор.

Свалете Perfect365 от тук

А, Вие имате ли любимо Селфи приложение, което смятате, че не заслужено сме пропуснали?

Споделете  с нас в коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.