Начало / Download / Лесен запис на дискове с Ashampoo Burning Studio Free

Лесен запис на дискове с Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio Free предлага удивителен  набор от полезни инструменти  и  е напълно безплатен за употреба. Всичко, което бихте поискали да направите с  един CD или DVD диск е във възможностите на този софтуерен пакет. Почти абсурдно е да си помислим, колко много може да се направи само  с една програма.

Ashampoo Burning Studio има приятен интерфейс. Запис, копиране и всички други функции, които тази програма може да предложи са добре организирани в прегледно меню.  Просто изберете нужната ви функция и програмата ще ви преведе през целият процес. Ако нещо се обърка или направите грешка, Ashampoo  ще ви информира автоматично и дори ще Ви  предложи няколко потенциални поправки. Въпреки, че напредналите потребители ще сметнат за досадно  това  ниво на  „държане за ръка“  при всяка стъпка от процеса, то  ще бъде добре   възприето от по неопитните новобранци.

Програмата не предлага много изходни формати при конвертиране на диск, но имате възможност за създаване на iso файлове.

Недостатъците на Ashampoo Burning Studio се крият е настойчивите му опити да инсталира лентата с инструменти във вашият браузър и опитите му да ви примами на закупите пълната версия на програмата. Това  може да отблъсне няколко човека, но не е достатъчно да намалят привлекателността на програмата.

Ashampoo Burning Studio Free предлага много функции, които може да пренебрегнете, когато става въпрос за запис на дискове. Програмата не е  адаптивна и не позволява персонализация, но хора, които не са технически грамотни ще оценят изчистения интерфейс и полезни съвети. По-опитните потребители може  да пренебрегнат тази програма и да потърсят друга, която не е толкова отчайващо опростена.

  • Цена: Безплатен софтуер за записване на дискове 
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Ashampoo Burning Studio Free  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.