Начало / Интернет / Къде е Дядо Коледа? Проследете го с Google Santa Tracker

Къде е Дядо Коледа? Проследете го с Google Santa Tracker

Зимните празници са близо и по-традиция Google ни предоставят коледни забавление в  интерактивното селце на Дядо Коледа. Всеки ден от месец декември до 24  може да се радвате на различни сценки и игри. Можете да изпратите на приятел обаждане от белобрадият старец,  да проследите пътят му на картата или да участвате в надбягвания с елени.

Google Santa Tracker

Още може да участвате в географски викторини и да научите много за коледните традиция на другите страни,  може да научите как да казвате Коледа на различни езици. Има дори курс по кодиране, където ще узнаете основите на Java Script докато помагате на Дядо Коледа да извърши пътуването си.

Тракера на Дядо Коледа е достъпен за всевъзможни платформи: телефони, таблети и смарт телевизори, приложение за десктоп на вашият компютър,  приставка към браузъра Chrome и разбира се приложение за Android. 

Така, че Ви остава само да се заредите с настроение и да последвате подходящият линк:

  1. Google Santa Tracker  – приложение за уеб, може да се отвори във всеки уеб браузър
  2. Къде е Дядо Коледа Android – приложение за смартфони и таблети с Android ОС, съвместимо с Chromecast
  3. Santa Tracker приставка за Chrome – коледна приставка за браузъра Chrome

За нас екипа на Computer-bg.com oстава само да Ви пожелаем Весели Празници и приятно забавление с интерактивната Коледа на Google. Споделете кой елен спечели е състезанието в коментарите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.