Начало / Новини / Колко здрав е Iphone 6? Не много!!!

Колко здрав е Iphone 6? Не много!!!

iPhone 6 и iPhone 6 Plus вече са  достъпни на пазарите  в страни като САЩ, Канада, Австралия и Великобритания. Ние, както винаги ще  трябва да почакаме още малко за да можем да се сдобием  с някой от най-новите смартфони на Apple. Предполагаемата дата за поява на iPhone-ните в България е месец октомври, като предположенията за цена варират от 1500 лв до 2000 лв.
Ако сте готови да отделите толкова много средства за iPhone, е добре преди това да направите изчерпателно проучване на функциите му, както и на здравината и качеството на изработка на шасито му.  Нашите първи впечатления за iPhone 6 и iPhone 6 Plus може да прочетете в тази статия:
Новият iPhone 6 е тук, заедно с iPhone 6 Plus
Колегите от PhoneBuff  са направили кратък видео тест на издръжливостта на корпуса и екрана на двата модела, който може да видите във видеото в края на страницата.
Iphone 6 Plus
Преди това, ние решихме да обобщим  резултати в едно изречение:
Никога не изпускайте iPhone 6 или iPhone 6 Plus. Наистина! Недей те! Дори, не го подхвърляйте небрежно върху възглавницата си преди вечерната Ви чат сесия с гаджето, защото iPhone 6 е доста нежна и чувствителна играчка.
В теста на PhoneBuff  на  iPhone 6 и съответно по-големият му брат iPhone 6 Plus, биват изпуснати по три пъти всеки: право на долу, като телефонът пада на едната си страна, на ъгъл и върху екран.  Целостта на корпуса и дисплея  се запазва само, ако смартфона има късмет и падне на страни, в другите случаи резултатите са съкрушителни.  Можете  да  се убедите сами  от снимките и видеото:

Ако сте решили да отделите четири цифрена сума за телефон, нашият съвет е да инвестирате още някой друг лев в хубав и здрав калъф и  протектор от закалено стъкло за екрана, за да се радвате на вашия  iPhone 6 колкото може по-дълго време.

Един коментар

  1. hristo_georgiev

    Хахахахаха казвах ви че е китайски боклук. Няма друг толкова скъп телефон да е толкова трошлив. Имам Samsung galaxy s 4, падал е 100 пъти и още работи. Също и iPhone 4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.