Начало / Интернет / Как да използваме Pixlr за да изработим красиви календари за 2013

Как да използваме Pixlr за да изработим красиви календари за 2013

Искате да изработите  календари за 2013 година със снимка на любимите Ви деца, без  да използвате услугите на фото студио,  но и без да инсталирате скъп и тежък софтуер като Adobe PhotoShop.  Има лесен и бърз начин да сътворите оригинален семеен подарък с няколко лесни стъпки.

За начало ще ви бъдат необходими шаблони за календари в формат png, които може да потърсите в Интернет или да свалите предлаганите от нас Детски календари 2013, рамки за снимки 2013 в png формат.

След като изберете шаблон,  изберете и снимката, която искате да прикачите към него.

Отворете фото редактора на Pixlr  на адрес – http://pixlr.com/editor

Отворете шаблона и избраната снимка в отделни прозорци

 

Редактирайте размера на снимката до съответстващ на размера на шаблона, примерно ако шаблона е с размери ширина 1500  px, то снимката трябва да бъде  поне толкова широка или по-малка по размер. Може да използвате допълнителните функции на редактора за да изрежете част от снимката или да направите други корекции, ако са необходими.  След като сте доволни от резултата запазете файла на вашият компютър,

Отидете на активният прозорец с шаблона към който желаете да добавите снимката, от меню Layer изберете Open image as layer  и вмъкнете редактираната снимка като нов слой.

Сега снимката ви се намира върху слоя с шаблона на календара, в менюто Layers в дясно на екрана преместете със мишката  слоя със снимката под слоя на шаблона, кликнете върху слоя със снимката и ако е необходимо чрез провлачване наместете допълнително снимката в рамката на шаблона.

Когато сте готови,  с десен бутон на слоевете в Layers  изберете flatten image и запазете готовият файл на вашият диск.

Вече може да разпечатате вашият нов календар за 2013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.