Начало / Download / Излезе WordPress 2.9.2

Излезе WordPress 2.9.2

Първоначално, предназначен за създаване на блогове, но с възможност за създаване на почти всякакви уебсайтове, WordPress е Firefox на системи за управление на съдържанието(CMS). WordPress е известен  също като една от най-простите за инсталиране системи за управление на съдържанието.

ZIP файлът  идва с инструкции за това как да инсталирате WordPress на вашия сървър. Препоръчително е използването на  FTP клиент за качване на архива на сървъра. След това разархивирате, създавате файла config.php и попълвате нужната информация в него. Следвайте инсталатора който се отваря когато въведете адреса на вашия сайт в някой браузър. Това е, вече имате инсталиран WordPress. Реално може да инсталирате WordPress за по-малко от 5 минути, ако нещо по време на инсталацията не се обърка.Документацията наофициалния уеб сайт е обширна, ясна и разбираемо написана.

Може да ползвате и услугите на  WordPress.com, където може да се регистрира  всеки който иска блог, но не се чувства способен да си направи инсталацията сам.

Най-доброто на WordPress е използваната plugin система. Реално можете да разширявате възможностите на вашия WordPress до безкрай. Другото хубаво на plugin система е, че можете да ъпдейтвате своята WordPress инсталация, без да зависите от версиите на всички използвани плъгини.

Пожелаваме успех на всички захванали се с WordPress.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: сървърни операционни системи

Свалете WordPress 2.9.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.