Начало / Download / Излезе mIRC 6.35

Излезе mIRC 6.35

Internet Relay Chat (mIRC)  не е толкова добре познат като ICQ, въпреки че успешно съчетава в себе си чат и изпращане на съобщения, без досадни реклами. Мрежата IRC е виртуално място за срещи, където хората от целия свят могат да се срещнат и разговарят. С mIRC, можете да избирате от неограничен брой на съществуващите канали, създадени на базата на лични интереси, или можете да създадете свои собствени канали с роднини и приятели. IRC е по-напреднала, отколкото Messenging клиент, така че може да ви отнеме известно време, преди да се почувствате в свои води.

С малко търсене, все пак  ще откриете, че mIRC интерфейса позволява лесен и бърз достъп до функциите на IRC. Програма ще ви помага през началните етапи на работа, включително за избор на сървъри и канали за връзка . Можете да се свържете с повече от един сървър едновременно и IRC чат като използвате проксита. Чрез създаването на ваши собствени канали, можете дори да се създаде си уредите виртуална среща с колегите си.

mIRC има вградени доста функции, на които напредналите потребители ще се зарадват. Също така имате възможност да разширите възможностите на mIRC с добавки. На начинаещите mIRC може да се стори леко сложна, но с помощта на вградения помощник, всеки би трябвало да свикне бързо.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT

Свалете  mIRC 6.35 от ТУК>>>

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.