Начало / Download / Излезе Google Chrome 6

Излезе Google Chrome 6

Google Chrome 6 е лека трансформация от от лек и светкавично бърз в иновативен браузър на ръба на потенциална революция в очакване излизането на ChromeOS.  Chrome 6 може и да не предлага всички „екстри“ на Firefox,  но е запазил функциите на Chrome 5 като са добавени възможност за синхронизация и автоматично попълване на форми, като е останал най-бързия браузър на разположение в момента.

Интерфейсът на Chrome 6 се е променил изключително малко, от изненадващия си дебют през септември 2008. Табовете са все още на върха, а на мястото на адресния бар все още стой любимия на Google  „Omnibar“ – доминиращ в минималистичния дизайн. На разположение на потребителите са няколко бутона за управление като Back, Forwardи и комбиниран Stop/Reload. Въпреки че някои потребители не харесват разположените на върха табове, според нас разположението е за предпочитане, защото той оставя повече място по-долу за уеб сайта който разглеждаме.

Chrome 6 е базиран на WebKit и новия V8  JavaScript двигател на Google.  Функциите на новия браузър са достъпни от менюто преференции. Две години след излизането му, стабилната версия 6 е един от най-бързите браузъри на планетата, затова го препоръчваме на всички търсещи бързина и удобство при сърфирането в Интернет.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Chrome 6 от ТУК>>>

2 коментара

  1. Може би най-добрия браузър

  2. За bg.е добър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.