Начало / Download / Излезе първата стабилна версия на 64 битовият Chrome 37

Излезе първата стабилна версия на 64 битовият Chrome 37

Новата версия на Google Chrome за Windows е по бърза и по-добра в осуетяването на атаки и рендирането на множество шрифтовете използвани в съвременните уеб сайтове. 64 битовата версия на Chrome за Mac все още е в процес на разработка.

Вчера Google прекрачиха прага на 64 битовата ера с последната версия на своя браузър Chrome за Windows. Поради, проблеми със съвместимостта на приставките, ъпдейта не е автоматичен, затова ако искате да използвате или просто да пробвате 64 битовата версия на Chrome, ще трябва да си я свалите и инсталирате ръчно. При автоматичния ъпдейт на Chrome ще се инсталира стандартният 32 битов браузър.

chrome-37-64-bit

Новият Chrome е 15 процента по-бърз при декодиране на HD видео от YouTube. При ежедневната си работа би трябвало да се наблюдавате по-малко сривове в рендирането на страници, защото е преработена частта от браузъра, която интерпретира програмните инструкции от посетените сайтове и рисува съответните пиксели на екрана. 64 битовата версия на  Chrome   може да осуети някои видове атаки.

В новата 64 битова версия на Chrome повечето 32 битовите плъгини са изключени – като Silverlight на Microsoft и Flash Player на Adobe. За щастие Chrome си има свой вграден Flash Player.

Chrome  37 64 bit се възползва от DirectWrite технологията на Windows. Благодарение на това ще видим  съществена промяна в представянето на текста, т.к  тя позволява по-високо качество на изображенията и хардуерно ускорение на рендирането на посетените сайтове.  Добавена е и поддръжка на HiDPI, което означава кристални и ясни снимки на екрани с  висока плътност на пикселите като Retina Display.

Както винаги поправени са няколко заплахи в сигурността, за което Google са заплатили общо 51000$ на тестери по сигурността.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows 7/8

Свалете Google Chrome  37 64 bit от ТУК>>>Свалете Google Chrome 64 bit beta

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.