Начало / Игри / Днес окончателно затваря аукциона в Diablo III

Днес окончателно затваря аукциона в Diablo III

Днес 24.06, Blizzard окончателно затвори аукциона в Diablo III. Tърговете с предмети и реални пари са преустановени още през месец март. От компанията дадоха достатъчно време на играчите да съберат останали и непотърсени в акаунтите им реални пари, злато и предмети от предишни или неосъществени сделки.

Аукционната къща беше едно от вълнуващите нововъведения в Diablo III, но бе посрещната с противоречиви чувства от феновете на играта. Blizzard се опитаха да предотвратят възникването на черен пазар на предмети, който порази Diablo II, като предостави безопасен и официално одобрен канал за търговия.

Diablo--III-Action-House

Много от играчите а, по късно и самите разработчици признаха, че възможността за купуване на брони, щитове, пръстени с перфектни показатели  е много удобно, но тя подкопава основният геймплей на играта, състоящ се от избиване на орди от чудовища и откриване на същите тези предмети.

Представянето на безплатният пач  Loot 2, който промени изцяло геймплея, и малко по-късно експанжъна Reaper of Souls, върнаха фокуса отново върху самата игра и стимулираха играчите, отново да претърсват подземията. За всички тези промени можете да прочетете в статията ни за Diablo III: Reaper of Souls.

Скоро излиза първият голям пач след Reaper of Souls.  Така че, заредете магиите, напълнете колбите и се впуснете в приключението наречено Diablo III.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.