Начало / Новини / Детски календари 2013, рамки за снимки 2013 в png формат

Детски календари 2013, рамки за снимки 2013 в png формат

С шаблоните, които Ви предлагам днес може бързо и лесно да оформите забавен детски календар за 2013 година. Файловете са  подходящи   за разпечатване във  стандартни формати  А5,А4, А3,А3+ или  А2. Може да разпечатате готовите файлове във всеки копирен център като цените варират от 1 лв за А4 до 10лв за А2 на картон до 300 гр.  За да обработите файла ще Ви бъде необходима програма за редактиране на изображения като Adobe PhotoShop  или Adobe  Elements, безплатната програма Gimp, или онлайн приложение като Pixlr Photo editor.

В следващата ни статия ще Ви покажем, как може да използвате безплатният редактор на изображения на Pixlr, за да обедините две или повече изображения и да създадете красиви календари за 2013 с ваши снимки използвайки готови темплейти за календари, като тези, които може да свалите в края на статията  без да инсталирате тежки и скъпи програми като PhotoShop.

Ако желаете да ползвате по богат на инструменти фото-редактор,  прочетете как може да инсталирате тестова версия а Adobe PhotoShop CS6 13. тук.

  • Цена: безплатни темплейти за календар за 2013 на български език
  • Операционна система: Windows 7/8
  • Програма – Adobe PhotoShop, Adobe  Elements, Gimp

Свалете Kалендар за 2013   от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.