Начало / Смартфони / Всичко което знаем за новия iPad Pro

Всичко което знаем за новия iPad Pro

Продажбите на таблетите iPad намаляват през последните пет тримесечия, затова Apple трябва да намери начин да засили позициите си и да увеличи продажбите си. Очакваме това да стане с представянето на нов флагман от серията таблети, носещ името iPad Pro. Все още таблетите на Apple са етикет за качество и дизайн, но конкурентите от Samsung и други производители, предлагат все по-добри модели. В класацията ни за Най добрите таблети на 2014 година , можете да проследите точно тази тенденция.

новия Apple iPad Pro

През последните няколко месеца Apple представи доста нови технологии като Force Touch и Apple Pay които ще намерят приложение в следващото поколение на iPad Pro. Наскоро Apple представи новата iOS 9, която добавя мултитаскинг възможности, режим на работа екран в екран и нов жестов контрол, от които за момента ще може да се възползва само iPad Air 2.

Всичко това предполага разработката на нов флагман с по-голям екран. Според различни източници големината му варира между 12.2 до 12.9 инча, а дебелината на корпуса не надвишава шест милиметра.

Досега всяка година Apple представя новите си модели iPhone през септември, а месец по-късно и новите си модели iPad. Предполагаме, че положението ще бъде същото и тази година. Очакваме представянето на новия iPad Pro с нетърпение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.